Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini bir kızla görmek

Rüyada sevdiğini bir kızla görmek

Rüyada sevdiğini bir kızla görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini bir kızla gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme, daha bir rafine olma hali olabilir.

Rüyada sevdiğin kızla buluşmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla yürümek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla dans etmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, yüzlerin asılacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kızla birlikte olmak şansızlığın kırılacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı evlenirken görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kızı görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızın evini görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments