Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine kalem vermek

Rüyada sevdiğine kalem vermek

Rüyada sevdiğine kalem vermek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine kalem vermek gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde ipleri elinizde tutmanız gerekiyor.

Rüyada sevdiğine kalem vermek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden kalem almak çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kalemi düşürmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz göz kalemi görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli kalem aldığını görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkekten kalem almak atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi tükenmez kalem görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakandan kalem almak muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments