Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli kalem aldığını görmek

Rüyada renkli kalem aldığını görmek

Rüyada renkli kalem aldığını görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli kalem aldığını gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşmanız durumunda daha olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada renkli kalem aldığını görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalettir.

Rüyada birinden kalem aldığını görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada göz kalemi aldığını görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına inanılır.

Rüyada kalem aldığını görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada kırmızı renkli kalem görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada renkli boya kalemi görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renk kalem görmek işlerinden de geri kalacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli kalem görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments