Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine hediye vermek

Rüyada sevdiğine hediye vermek

Rüyada sevdiğine hediye vermek büyük sorunlarla karşılaşacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, yüksek mertebeye geleceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, işlerin rayından çıkacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine hediye vermek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili konular verimliliğinizi düşürüyor.

Rüyada sevdiğin kişiye hediye almak üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, acı veren kazalara, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kızdan hediye almak esenleyeceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğine hediye almak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden hediye aldığını görmek başarı ve zafer kazanacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiden hediye almak kırgınlıkların geçeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinden hediye almak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevdiğine hediye vermek gururlu bir hayat süreceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği birinden hediye almak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments