Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine açılmak

Rüyada sevdiğine açılmak

Rüyada sevdiğine açılmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğine açılmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir beraberliğiniz varsa bile, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya birarada bulunup, hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kıza açılmak ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, sorumluluk alacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğine açılmak alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiye açılmak zenginliğini kaybedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerini açıp dua etmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada kapalı kadının açıldığını görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, yetim sevindireceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çukur açıldığını görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada kapının açıldığını görmek tüm arzularının yerine geleceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın açıldığını görmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments