Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızla elele yürümek

Rüyada kızla elele yürümek

Rüyada kızla elele yürümek orada tatsız olaylar yaşayacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, çok sıkıntı çekeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, parasının ve malının artacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızla elele yürümek gördüyseniz:

  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiçkimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada kızla elele yürümek herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, kişinin hayatının değişeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinle elele yürümek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkekle elele yürümek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, şifa bulacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle elele yürümek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle elele yürümek varolan sorunlarının sona ereceğine, hasretliğin biteceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla elele görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Rüyada bir erkekle elele tutuştuğunu görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine inanılır.

Rüyada yabancı biriyle elele tutuşmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments