Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle kavga etmek

Rüyada sevdiğin kişiyle kavga etmek

Rüyada sevdiğin kişiyle kavga etmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Şüpheleriniz ya da endişeleriniz yersiz olmayabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin kavga ettiğini görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, daima afiyette olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle kavga etmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle kavga etmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle kavga ettiğini görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, makamını garantileyeceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi kavga ederken görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavga etmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavga ettiğini görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalettir.

Rüyada ölen bir kişiyle kavga etmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments