Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişiyle namaz kılmak

Rüyada ölen kişiyle namaz kılmak

Rüyada ölen kişiyle namaz kılmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, olaylı günler geçireceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyle namaz kılmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı veya değişimi kabullenmeniz gerekebilir.

Rüyada başka bir kişinin namaz kıldığını görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin namaz kıldığını görmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin namaz kıldığını görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, parasının ve makamının artacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişinin cenaze namazını kılmak kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyle namaz kılmak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına delalettir.

Rüyada ölen bir kişinin namaz kıldığını görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, ferah bir eve geçileceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin namaz kıldığını görmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyle namaz kılmak şansının ve bahtının döneceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments