Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bayıldığını görmek

Rüyada kendi bayıldığını görmek

Rüyada kendi bayıldığını görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, kazancının da azalacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi bayıldığını gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük bazı faydalı planlarınız olabilir.

Rüyada bayılmak ve kusmak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada annemin bayıldığını görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada annesinin bayıldığını görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada ağlayıp bayılmak arzularına kavuşacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına rivayet eder.

Rüyada hastalıktan bayılmak kötü durumların ortadan kalkacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevinçten bayılmak huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına alamet eder.

Rüyada bilerek bayılmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişinin bayıldığını görmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments