Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarını büyük görmek

Rüyada ayaklarını büyük görmek

Rüyada ayaklarını büyük görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, sözlerinden çıkmayacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarını büyük gördüyseniz:

  • Bazı konularda hemen karşılık görmemiş olmanız, yakında görmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

Rüyada ayaklarını büyük görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, dertlerinin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük ayak görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük ayaklı bebek görmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, aile hayatının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağının büyük olduğunu görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işaret eder.

Rüyada ayakları büyük görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağına büyük terlik giymek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük ayak izi görmek canla başla çalışacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine yorulur.

Rüyada ayağına büyük ayakkabı görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments