Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağının büyük olduğunu görmek

Rüyada ayağının büyük olduğunu görmek

Rüyada ayağının büyük olduğunu görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, hayatınızın neşe dolacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, amaçlarına ulaşacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Rüyada ayağının büyük olduğunu gördüyseniz:

  • Ani gelişen olaylar dengenizi bozabilir.

Rüyada ayağına büyük ayakkabı görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarını büyük görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayatını yoluna koymaya, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağına büyük terlik giymek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına delalettir.

Rüyada ayakları büyük görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet eder.

Rüyada ayağının büyük olduğunu görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada büyük ayaklı bebek görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük ayak görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük ayak izi görmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments