Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin başkasını sevdiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin başkasını sevdiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin başkasını sevdiğini görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasını sevdiğini gördüyseniz:

  • Heyecanlı programlar ya da tatil planları yapabilir veya stresinizi azaltmanın yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyi kıskandırmak rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin öldüğünü duymak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, önemli kararlar alınacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla öpüştüğünü görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği bir kişinin öldüğünü görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılmak üzgün ve karamsar olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi sakallı görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin ölüm haberini almak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments