Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiden ayrıldığını görmek

Rüyada sevdiğin kişiden ayrıldığını görmek

Rüyada sevdiğin kişiden ayrıldığını görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, ayağa kalkacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda şans gerçekten yüzümüze güler.

Rüyada sevdiği kişiden ayrıldığını görmek önemli işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişiden ayrılmak kısmetlerinin bol olacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiden ayrılmak kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle ayrılmak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden ayrıldığını görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, daima afiyette olacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle ayrıldığını görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki kişinin ayrıldığını görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada ayrıldıgı kişiyi görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments