Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldıgı kişiyi görmek

Rüyada ayrıldıgı kişiyi görmek

Rüyada ayrıldıgı kişiyi görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ayrıldıgı kişiyi gördüyseniz:

  • Aşırı israrcı yapıdasınız.

Rüyada ayrıldığın kişiye sarılmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına işaret eder.

Rüyada ayrıldığın kişiyi görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle ayrıldığını görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden ayrılmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, zararların günden güne artacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiden ayrıldığını görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına delalet eder.

Rüyada ayrıldığın kişiyle barıştığını görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle ayrılmak kısa süre içinde engelleneceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişiden ayrılmak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments