Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin insandan kaçmak

Rüyada sevdiğin insandan kaçmak

Rüyada sevdiğin insandan kaçmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin insandan kaçmak gördüyseniz:

  • Zaman zaman kıskançlık krizlerine girme olasılığınız yüksek olduğu için yaşadığınız mutlu anları bir anda kendinize zehir edebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin insandan kaçmak rakiplerine karşı fark atacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada sevdiği insanla kaçmak elinin darlığa düşmeyeceğine, ona kol kanat gereceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığı insanlardan kaçmak ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini toparlayacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına alamet eder.

Rüyada insanlardan koşarak kaçmak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, her şeyin gönlünce olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın insanlardan kaçmak ayrılanların kavuşacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına delalettir.

Rüyada insandan kaçmak iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, işinden evine gidip geleceğine yorulur.

Rüyada insanlardan kaçmak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına işaret eder.

Rüyada silahlı insanlardan kaçmak şansının kendinden yana olacağına, parasını dikkatli harcayacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments