Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği bir erkeği görmek

Rüyada sevdiği bir erkeği görmek

Rüyada sevdiği bir erkeği görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulur.

Rüyada sevdiği bir erkeği gördüyseniz:

  • Kendinizi son derece sakin bile hissetseniz beklenmedik zamanlarda patlama yapabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin erkekle sarılmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına yorulur.

Rüyada erkek bebek sevdiğini görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, haksızlığa uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkek tarafından öpüldüğünü görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, maceralara atılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği erkek tarafından öpülmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin erkekle telefonda konuşmak sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkekle öpüşmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin erkek kardeşini görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği erkeği çirkin görmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments