Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kişiyi gelinlikle görmek

Rüyada kişiyi gelinlikle görmek

Rüyada kişiyi gelinlikle görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, dileklerinin de kabul olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, bazı sorunların başgöstereceğine, hasretin ve özlemin biteceğine alamet eder.

Rüyada kişiyi gelinlikle gördüyseniz:

  • Yalan söylemeye eğilimlisiniz.

Rüyada sevdiği kişiyi gelinlikle görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi gelinlikle görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, içine düşen fesada yeniliceğine delalet eder.

Rüyada evli bir kişinin gelinlik giydiğini görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine delalettir.

Rüyada evli kişinin gelinlik giydiğini görmek şan şöhret kazanacağına, zor zamanlar yaşanacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli kişiyi gelinlikle görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik giyen kişi görmek aile saadetinin de artacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi gelinlikle görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, huşu içinde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evlenmiş kişiyi gelinlikle görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments