Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi gelinlikle görmek

Rüyada bir kişiyi gelinlikle görmek

Rüyada bir kişiyi gelinlikle görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, de rahatının yerine geleceğine, zenginleşeceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, seyahatlere katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi gelinlikle gördüyseniz:

  • Vereceğiniz ani kararlarla büyük paralar harcayabilirsiniz.

Rüyada bir kişinin gelinlik giydiğini görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına delalettir.

Rüyada gelinlik giyen kişiler görmek haram mala, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi gelinlikle görmek bereketli işlere gireceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına yorulur.

Rüyada evli bir kişinin gelinlik giydiğini görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyi gelinlikle görmek sorunlarını çözebileceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli kişinin gelinlik giydiğini görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, eline geçen malları tutamayacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada bir kişiyi gelinlikli görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada ölen kişiyi gelinlikle görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments