Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen bir kişiyi ağlarken görmek

Rüyada ölen bir kişiyi ağlarken görmek

Rüyada ölen bir kişiyi ağlarken görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, cebinin para göreceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen bir kişiyi ağlarken gördüyseniz:

  • Sanat olayları size çok cazip gelebilir.

Rüyada ağlayan bir kişi görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölü kişiyi ağlarken görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine inanılır.

Rüyada ağlayan kişiler görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi ağlarken görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada ağlayan kişi görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen bir kişiyi ağlarken görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin ağlamasını görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi ağlarken görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments