Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bir insanı hamile görmek

Rüyada ölü bir insanı hamile görmek

Rüyada ölü bir insanı hamile görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kısmetinin açık olacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine yorulur.

Rüyada ölü bir insanı hamile gördüyseniz:

  • Ne yapacağınıza veya ne yapmayacağınıza siz karar vermelisiniz.

Rüyada ölü insanı hamile görmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü bir insanı hamile görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada bir insanın hamile olduğunu görmek şansının kendinden yana olacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş insanı hamile görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanı hamile görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine tabir olunur.

Rüyada bekar bir insanı hamile görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin insandan hamile kalmak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada hamile insan görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments