Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkekten hediye almak

Rüyada sevdiği erkekten hediye almak

Rüyada sevdiği erkekten hediye almak müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine işarettir.

Rüyada sevdiği erkekten hediye almak gördüyseniz:

  • Size, başarıp başaramayacağınıza bağlı olmaksızın yardım etmek isteyecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevdiği erkekten hediye almak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğine hediye almak yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiden hediye almak sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızdan hediye almak sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğine hediye vermek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin hediye aldığını görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızdan hediye almak işlerin de yolunda gideceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin birinden hediye almak şeytanın aklına uyacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments