Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin çocuğu olduğunu görmek

Rüyada annenin çocuğu olduğunu görmek

Rüyada annenin çocuğu olduğunu görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, şansının bahtının açılacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Uyarmak için kendinizi çok fazla yormanın faydası olamayabilir.

Rüyada annesinin erkek çocuğu olduğunu görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, başarılı olacağına, rahat yüzü göreceğine tabir olunur.

Rüyada annenin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek iş ve mekan değiştireceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada annemin çocuğu olduğunu görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, problemlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada annenin erkek çocuğu olduğunu görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, planların sarkacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu annesi olduğunu görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına yorulur.

Rüyada anne ve çocuğunu görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada annesinin çocuğu olduğunu görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin çocuğun annesini görmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments