Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin çocuğunu görmek

Rüyada annenin çocuğunu görmek

Rüyada annenin çocuğunu görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin çocuğunu gördüyseniz:

  • Romantizm ilişkilere iyi gelebilir.

Rüyada annenin çocuğunu dövdüğünü görmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin erkek çocuğu olduğunu görmek evine haciz geleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada annenin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, umutsuzluk yaşanacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine delalettir.

Rüyada annesinin erkek çocuğu doğurduğunu görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada annesinin erkek çocuğu olduğunu görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve çocuğunu görmek maddi gücünün artacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin çocuğun annesini görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, rahatlığa ereceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu annesi olduğunu görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hikmete kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments