Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği biri için ağlamak

Rüyada sevdiği biri için ağlamak

Rüyada sevdiği biri için ağlamak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, işten yana şansının açık olacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, sıkıntıların azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği biri için ağlamak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı planlarınızın önünde duran veya oluşabilecek engelleri aşmanıza yardım edebilir.

Rüyada sevdiği kızın ağladığını görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin yanında ağlamak zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle ağlamak eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini için ağlamak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, elinin döneceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği insan için ağlamak endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz kişinin ağladığını görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin ağladığını görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin birine sarılıp ağlamak yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments