Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sesli gülmek

Rüyada sesli gülmek

Rüyada sesli gülmek kötü noktalara geleceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, kendine olan güvenini yitireceğine işarettir.

Rüyada sesli gülmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, İstekleriniz çok aşırı olmadıkları sürece onları çokfazla yorulmanıza gerek kalmadan elde edebilirsiniz.

Rüyada sessizce gülmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek sesle gülmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, dedikodu edeceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına delalet eder.

Rüyada sesli gülmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, makamının artacağına inanılır.

Rüyada sesle gülmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına rivayet eder.

Rüyada oynamak gülmek büyük başarı kazanacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada namazda güldüğünü görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada hem ağlayıp hem gülmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına işarettir.

Rüyada güldükten sonra ağlamak işlerinin daha da iyi olacağına, itibarını geri kazanacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments