Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oynamak gülmek

Rüyada oynamak gülmek

Rüyada oynamak gülmek işlerini toparlayacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, hasadının tarlasında kalacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada oynamak gülmek gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında inat etmemekte fayda var.

Rüyada oynamak gülmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada gülmek oynamak hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gülmek ve oynamak planlı ve programlı davranacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kızın güldüğünü görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sesle gülmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin güldüğünü görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına alamet eder.

Rüyada ölülerin güldüğünü görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşınla gülmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments