Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sesli ezan okumak

Rüyada sesli ezan okumak

Rüyada sesli ezan okumak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, ileride çok zengin biri olacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada sesli ezan okumak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız, başkalarının işlerine karışmakla veya doğruları çarpıtmakla suçlanabilirsiniz.

Rüyada sesli ezan okumak onu isyan noktasına getireceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada güzel sesle ezan okumak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek sesle ezan okumak sevinç gözyaşları döküleceğine, ekmeğinin verimli olacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, maddi imkânlarının artacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına inanılır.

Rüyada cami ve ezan sesi duymak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada sabah ezanı sesi duymak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada uzayda ezan sesi duymak işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına inanılır.

Rüyada ezan sesini duymak iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, şansın çalışmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments