Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serviste olmak

Rüyada serviste olmak

Rüyada serviste olmak umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada serviste olmak gördüyseniz:

  • Daha sonra ise karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etmeyi düşünün.

Rüyada servis şoförünü görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yaklaşan güzel günlere alamet etmektedir.

Rüyada çay servisi görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada servisi kaçırmak algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına delalet eder.

Rüyada servisten inmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işarettir.

Rüyada servis tabağı görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yemek servisi yapmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, en yüksek makamlara oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada pasta servisi yapmak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, günlerini hastanede geçireceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine inanılır.

Rüyada okul servisini kaçırmak rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments