Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıyla koşmak

Rüyada ayakkabıyla koşmak

Rüyada ayakkabıyla koşmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabıyla koşmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir veya birkaç kişiye bazı ikramlarda bulunmanız, onları bir yerlere götürmeniz olasıdır.

Rüyada ayakkabıyla koşmak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabılarını çıkarıp koşmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada topuklu ayakkabıyla koşmak konfor ve lüks içinde yaşayacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada ayakkabısız koşmak çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun peşinden koşmak müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, rahata kavuşmaya, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada çimenlikte koşmak iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, hataların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabeye doğru koşmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine işarettir.

Rüyada koşmak istemek ama konuşamamak rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments