Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seramik yapmak

Rüyada seramik yapmak

Rüyada seramik yapmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına alamet eder.

Rüyada seramik yapmak gördüyseniz:

  • Bam telinize basmak isteyen kişilere yolu açmamalısınız.

Rüyada seramik yapmak refah düzeyinin yükseleceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, yarınlarına inanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi seramik görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada seramik görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalet eder.

Rüyada seramik bardak görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz seramik görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada seramik döşemek hayata karşı cesaretleneceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada kalabalıkta konuşma yapmak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına, yüzünde güller açacağına rivayet eder.

Rüyada büyük abdest yapmak ve temizlemek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments