Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seramik döşemek

Rüyada seramik döşemek

Rüyada seramik döşemek iç sıkıntısına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada seramik döşemek gördüyseniz:

  • Sizi tatmin etmeyen veya keyif vermeyen iş, anlaşma, ilişki veya iş birliklerini sonlandırabilirsiniz.

Rüyada seramik döşemek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, işlerini toparlayacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada seramik bardak görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kurtuluşa kavuşacağına inanılır.

Rüyada seramik yapmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz seramik görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine delalet eder.

Rüyada mavi seramik görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına alamet eder.

Rüyada seramik görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yola taş döşemek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, önün açılacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine rivayet eder.

Rüyada eve parke döşemek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments