Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıyla eve girmek

Rüyada ayakkabıyla eve girmek

Rüyada ayakkabıyla eve girmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine işarettir.

Rüyada ayakkabıyla eve girmek gördüyseniz:

  • Bazı ters davranışlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ayakkabıyla eve girmek cebinin para göreceğine, onu cesaretlendireceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eve ayakkabıyla girmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada camiye ayakkabıyla girmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyla denize girmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabı dükkanına girmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı mağazasına girmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabıyla suya girmek bunalımlı günler geçirileceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz bir eve girmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments