Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada semayı görmek

Rüyada semayı görmek

Rüyada semayı görmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada semayı gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleyip ilerlememe veya devam edip etmemem arasında gidip geliyor olabilirsiniz.

Rüyada sema ayini görmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sema yapmak ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulur.

Rüyada semaya uçmak çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sema etmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada semaya yükselmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, kötü sözler duyulacağına, keyifli sohbetler edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sema ettiğini görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada semayı görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada semaya bakmak önemli ve büyük adımlar atacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments