Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada semaya bakmak

Rüyada semaya bakmak

Rüyada semaya bakmak bereketin ve verimin hâkim olacağına, sebep olacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada semaya bakmak gördüyseniz:

  • Tecrübeli, bilgi sahibi veya sizden yaşça büyük kişilerle yapacağınız konuşmalar mevcut durumunuz için yararlı gelişmelerin yolunu açabilir.

Rüyada semaya bakmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına işarettir.

Rüyada sema etmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına delalet eder.

Rüyada sema ayini görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sema görmek borçlarının çoğalacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada semada namaz kılmak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işarettir.

Rüyada semada uçmak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına işaret eder.

Rüyada semayı görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, herkes tarafından saygı göreceğine delalet eder.

Rüyada sema yapmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, refah içinde olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments