Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sema yapmak

Rüyada sema yapmak

Rüyada sema yapmak başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sema yapmak gördüyseniz:

  • Baskı altında dahi asaletinizi bozmamalısınız.

Rüyada sema yapmak iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine işaret etmektedir.

Rüyada semaya uçmak uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada semaya bakmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına tabir olunur.

Rüyada semayı görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada semada uçmak bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, kazancının katbekat artacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına rivayet eder.

Rüyada semaya yükselmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada sema ettiğini görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada semada namaz kılmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, hayatının karışacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments