Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıyı parlatmak

Rüyada ayakkabıyı parlatmak

Rüyada ayakkabıyı parlatmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, kazancın daha da arttırılacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabıyı parlatmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı olayları çabuk algılayıp hızla kontrolü ele geçirebilirsiniz.

Rüyada ayakkabının içinde böcek görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalabalıkta ayakkabı kaybetmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sarı renk ayakkabı giymek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabılarını silmek uğranılan zararların telafi edileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada evinde ayakkabı görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, kazancının bereketleneceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada bol ayakkabı giydiğini görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, çok daha fazla adım atacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına delalettir.

Rüyada topuklu ayakkabı kaybetmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bir çuval ayakkabı görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, günbegün kötüleşeceğine, hakkını alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments