Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada semaya çıkmak

Rüyada semaya çıkmak

Rüyada semaya çıkmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, onu uyaracağına rivayet eder.

Rüyada semaya çıkmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerle kıyaslandığında, sizin beklentileriniz hafif kalabilir.

Rüyada semaya çıkmak malında zulüm meydana gelmesine, bir organizasyona katılacağına, alım gücünün artmasına yorulur.

Rüyada semaya bakmak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada semaya uçmak rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine tabir olunur.

Rüyada semaya yükselmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada sema yapmak namının yürüyeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalet eder.

Rüyada semadan inmek kısmetlerinin açılacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sema ayini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, kötü sözler duyacağına, malının ve aşının da çoğalacağına yorulur.

Rüyada semada namaz kılmak uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, sıkıntı yükleneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments