Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sekiz parmak görmek

Rüyada sekiz parmak görmek

Rüyada sekiz parmak görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, hayırlı işe, gelirinin sürekli olacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine delalettir.

Rüyada sekiz parmak gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik gelişmelere karşı tedbirli olmakta da fayda var.

Rüyada sekiz parmak görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada saatin sekiz olduğunu görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sekiz sayısını görmek rızıksız kalacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada seksen sekiz görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada sekiz görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret eder.

Rüyada sekiz rakamı görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada sekiz rakamını görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, hastalıkların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sekine duasını görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments