Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sekiz görmek

Rüyada sekiz görmek

Rüyada sekiz görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, beklentilerine ulaşacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sekiz gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteyebilirler.

Rüyada saatin sekiz olduğunu görmek sıkıntıların biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada seksen sekiz görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına işaret eder.

Rüyada sekiz rakamı görmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına delalettir.

Rüyada sekine duasını görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına delalettir.

Rüyada sekiz parmak görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Rüyada sekiz rakamını görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada sekiz sayısını görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına işaret eder.

Rüyada sekiz görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments