Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şekil görmek

Rüyada şekil görmek

Rüyada şekil görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şekil gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Rüyada şekilli ayna görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada saçına şekil vermek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına delalettir.

Rüyada demire şekil vermek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, amacına ulaşacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde şekil görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şekilli kar görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada bulutu şekilli görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine işaret eder.

Rüyada toplu şekilde namaz kılmak sorumlu tutacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına işarettir.

Rüyada sesli şekilde ağlamak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments