Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına şekil vermek

Rüyada saçına şekil vermek

Rüyada saçına şekil vermek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçına şekil vermek gördüyseniz:

  • Bazı konulardan bazı dersler çıkartabilirsiniz.

Rüyada saçlara şekil vermek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada saç şekillendirici görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç şekil vermek hareketli ve hoş günler geçireceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada saçına şekil vermek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulur.

Rüyada saç şekillendirmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarına şekil vermek geçiminin daha kolay hale geleceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarını şekillendirmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada saça şekil vermek içinin hafifleyeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments