Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurt görmek

Rüyada yoğurt görmek

Rüyada yoğurt görmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, elindekileri de kaptıracağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada yoğurt gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmek, eğitim almak, seyahatler etmek veya sevdiğiniz şeylere zaman ayırmak size iyi gelebilir.

Rüyada köy yoğurdu görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yeni mallara sahip olacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yoğurt koymak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, rızkında ve malından olacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına yorulur.

Rüyada kirli yoğurt görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu dolma yemek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada ölüden yoğurt almak hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada yoğurtlu köfte görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yoğurt ekmek görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, işlerinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yoğurdun içinde fare görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments