Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehitliğe gitmek

Rüyada şehitliğe gitmek

Rüyada şehitliğe gitmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına alamet eder.

Rüyada şehitliğe gitmek gördüyseniz:

  • Herşeye inanırsanız sebepsiz yere telaşlanmış ya da kızmış olursunuz.

Rüyada şehitliğe gitmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına işaret eder.

Rüyada çanakkale şehitlik görmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker şehidi görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada şehid cenazesi görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada birinin şehid olduğunu görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada şehitlik mezarlığı görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına işaret eder.

Rüyada şehidin arkasından ağlamak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada şehite su vermek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments