Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehid görmek

Rüyada şehid görmek

Rüyada şehid görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada şehid gördüyseniz:

  • Herkes sizi takdir etmeyebilir veya sizinle ön planda yer almak istemeyebilir.

Rüyada şehitlik görmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine tabir olunur.

Rüyada şehid görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehitler görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada şehide sarılmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, huzur ve kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada şehitlik mezarlığı görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada asker şehidi görmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada şehide ağlamak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehid cenazesi görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments