Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali dağıtmak

Rüyada şeftali dağıtmak

Rüyada şeftali dağıtmak hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada şeftali dağıtmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik tepkiler gösterebilir, biran içine kapanıkken, bir başka an aşırı aktif olabilirsiniz.

Rüyada şeftali dağıtmak muradın gerçekleşeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına rivayet eder.

Rüyada şeftali toplamak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil şeftali yemek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, güzel günlerinin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeftali çekirdeği yemek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Rüyada mevsimsiz şeftali yemek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada çilek ve şeftali görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, moralinin bozulacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış şeftali görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına rivayet eder.

Rüyada ağacında şeftali görmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments