Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeffaf tabak görmek

Rüyada şeffaf tabak görmek

Rüyada şeffaf tabak görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işarettir.

Rüyada şeffaf tabak gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlememeniz durumunda sunulan şeyleri veya teklifleri yanlış yorumlayabilirsiniz.

Rüyada şeffaf tabak görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, işlerinin başarılı olacağına işarettir.

Rüyada şeffaf ayakkabı giymek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine inanılır.

Rüyada şeffaf şemsiye görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, imkân sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada şeffaf beyaz elbise giymek böylece yüzünün güleceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada şeffaf taş görmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada şeffaf deniz görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeffaf kapı görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada şeffaf renk görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments