Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seccadeyi ters görmek

Rüyada seccadeyi ters görmek

Rüyada seccadeyi ters görmek hak yolundan ayrılmayacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada seccadeyi ters gördüyseniz:

  • Bilmek istediğiniz şeyleri sorular sorarak öğrenebilirsiniz.

Rüyada seccadeyi ters görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı seccade üzerinde namaz kılmak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere seccade sermek arkasından iyi konuşulacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada halı seccade görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına yorulmaktadır.

Rüyada seccade vermek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, arzuların gerçekleşeceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada seccadede uyumak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, rızkın ve kazancın artacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı seccadede namaz kılmak rahatlık ve ferahlık bulacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada birinin önüne seccade sermek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments