Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seccade vermek

Rüyada seccade vermek

Rüyada seccade vermek yanlış işler yapacağına, anne babaya müjde verileceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada seccade vermek gördüyseniz:

  • Tamamen tesadüfi bir olay özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konuya olumlu bir ivme kazandırabilir.

Rüyada kadife seccade görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, kazançların artacağına alamet eder.

Rüyada kuran ve seccade görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada camiye seccade sermek güzel bir iş fırsatına, tüm sorunlarının biteceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete seccade görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına delalet eder.

Rüyada seccade aramak sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Rüyada kirmizi seccade görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada seccadede namaz kılmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işarettir.

Rüyada birinin önüne seccade sermek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yeni siparişler alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments