Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze hali görmek

Rüyada sebze hali görmek

Rüyada sebze hali görmek yaşamın kolay hale geleceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, çok kötü günler geçireceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada sebze hali gördüyseniz:

  • Baskılar sizi yıpratabilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada sebze hali görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sebze meyve hali görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada koli halinde yumurta görmek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada hali pazarı görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi bebeklik halini görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürü halinde yunus balığı görmek üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına işarettir.

Rüyada kabenin eski halini görmek zengin bir hayata sahip olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koro halinde şarkı söylemek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments