Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şavaşa katılmak

Rüyada şavaşa katılmak

Rüyada şavaşa katılmak alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sonuçtan memnun kalacağına tabir olunur.

Rüyada şavaşa katılmak gördüyseniz:

  • Direnmek gücünüzü zayıflabilir.

Rüyada bir düğüne katılmak eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kutlamaya katılmak işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına tabir olunur.

Rüyada olimpiyatlara katıldığını görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada baloya katılmak hata ve günah işlemekten uzak duracağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenaze merasimine katılmak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada cenazeye katılmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemeğe katılmak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada şavaşa katılmak maddi olarak zor bir döneme girileceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments